Burse de cercetare

Avem încredere că există un mare potențial în zona de cercetare în România, iar noi ne dorim să contribuim activ la îmbogățirea resurselor științifice de specialitate cu studii realizate de cercetători din țara noastră. Din acest motiv lansăm anual un program de burse de cercetare pe tema efectelor consumului moderat de bere în raport cu sănătatea.

Programul se adresează în principal studenților aflați în an terminal la specializări de natură științifică (medicină, biologie, chimie), dar și la specializări conexe, precum nutriție, educație fizică sau științe sociale, masteranzi, doctoranzi sau post-doctoranzi din centre de învățământ superior sau centre de cercetare din România. Aceștia pot alege ca tema și studiul derulat să reprezinte lucrarea de licență de finalizare a studiilor.

Totodată, în program se pot înscrie și cadre didactice din învățământul universitar și post-universitar, care își pot coordona studenții pentru realizarea unui astfel de studiu, dar și cadre medicale cu specializările diabet, nutriție, boli metabolice și cardiologie, care pot depune proiectul în nume propriu sau ca parte a unei echipe de medici.

Ediția 2021